Всім привіт. Хочу підняти тему онкології, оскільки моя мама зіштовхнулась з цим діагнозом зовсім нещодавно, це дуже страшно, ми не знаємо як нам бути та до кого звертатись за допомогою.
Мені здається, що рак, це дуже страшний діагноз. Не хотіла б я, щоб мої знайомі зіштовхувались з таким діагнозом. А що робити в таких випадках, складно навіть уявити.
Так, онкологія, досить розповсюджене та старше захворювання, від якого щоденно помирають люди. Проте, за останні роки медицина дуже стрімко почала розвиватись та пропонує якісні рішення та лікування цієї хвороби. Слід пам'ятати, що рак виліковний, головне його вчасно діагностувати. На ресурсі "Бути поруч" можна прочитати багато інформації про те як слід діяти коли вам чи вашим родичам поставили діагноз рак, також тут вам нададуть кваліфіковану психологічну допомогу. Ось стаття https://butyporuch.com.ua/diseases/rak-gorla/ , тут іде мова про рак горла, його симптоми та багато іншого,
Відповісти
Цитувати
Скарга
Вы действительно хотите уведомить администрацию портала о том, что пользователь <%s> спамит или оскорбляет других пользователей?