ВИБИРАЄМО ДИТЯЧЕ ВЗУТТЯ ПРАВИЛЬНО

muxi

muxi

модератор

Приєдналась: 24.09.2017
Створила тем: 232
Повідомлень: 1'241
112.03.22 23:52
ВИБИРАЄМО ДИТЯЧЕ ВЗУТТЯ ПРАВИЛЬНО
Коли в сім'ї з'являється дитина, то велика спокуса накупити дитині безліч милих дрібничок, які не завжди будуть виправданими. Звичайно, ми розуміємо, що молодим батькам не терпиться нарядити своє чадо в гарний одяг, доповнивши образ модним дитячим взуттям. Але все ж таки при виборі взуття варто звертати увагу не тільки на її красу. У виборі дитячого взуття необхідно враховувати низку нюансів  https://leova.com.ua


Як визначити розмір ноги дитини?
Для того щоб визначити розмір ноги малюка необхідно поставити дитину на аркуш паперу та обвести ногу олівцем. Вимірявши цей малюнок ви дізнаєтеся довжину стопи, яка відповідає певному розміру взуття. Це найпростіший, але дуже дієвий метод визначення розміру.

Якщо ж ви поміряєте ногу малюка, коли він сидітиме або лежатиме, то до отриманої цифри необхідно додати ще близько 6 міліметрів.

Коли дитина дійсно потребує взуття?
Важливо не пропустити той момент, коли дитина стає на ноги та робить перші кроки. Саме це має послужити сигналом для того, щоб змінити пінетки на відповідне для перших кроків взуття. Ще не сформована дитяча стопа потребує додаткової підтримки, яку забезпечує якісне взуття для дітей.